Merken bij Eeny Meeny

Bij Eeny Meeny selecteren we de leukste merken voor jouw Meeny’s. Hieronder lees je meer over de merken die we verkopen.

Eeny Meeny handmade

Handgemaakte producten van Eeny Meeny zelf.

MaeMae

MAEde with love, dat is ons motto.
MaeMae is in oktober 2018 opgericht door vriendinnen Laura en Imke; interieurliefhebbers van het eerste uur. Toen Imke’s zoontje Todd werd geboren kwam zij al snel tot de conclusie dat babyspullen, met hun drukke, kinderlijke prints en kleuren, niet goed tot hun recht komen in een modern interieur. Dat moet toch veel hipper kunnen? Tijdens een etentje met Laura werd dit ongenoegen uitgesproken en zetten de vriendinnen de eerste stappen richting MaeMae. Het doel? De Mae – oftewel ‘moeder’ in het Portugees – van nu helpen met pure, maar vooral mooie essentials voor hun kleintje.

Duurzaamheid staat bij MaeMae voorop. Alle materialen zijn eerlijk en van premium kwaliteit zijn; alles voor jouw kleintje! De designs zijn zo gemaakt dat ze perfect in ieder interieur passen, zonder af te doen aan dat fijne cosy gevoel: MAEde with love.

Snoozebaby

Het idee van de labels ontstond in 2004, toen een premature geboren kindje met wat opstart probleempjes, rust en comfort vond door aan zachte stofjes te voelen; hij ontspande zich helemaal en al wrijvend over de stofjes zocht hij z’n duimpje. Hij stopte met huilen en viel rustig in slaap, een verademing voor z’n ouders! Het eerste labeldoekje in Nederland, de Sweet Dreaming werd in 2004 op de markt gebracht en was het spreekwoordelijke gat in de markt. Nu bijna 15 jaar later is Snoozebaby een bekend en favoriet babymerk in binnen- en buitenland dat met regelmatige assortiment uitbreidingen een mooi en compleet aanbod heeft van ultra-zachte en functionele baby textiel verzorgings producten en Baby kleding voor het jonge gezin. Voor in de babykamer/huis en voor de mobiele ouders. En overal zitten de befaamde labels aan, goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en het stimuleren van de tastzin.

No Labels Kidswear

No labels kidswear staat voor eenheid, waarin kinderen moeten kunnen zijn wie ze zijn en bijvoorbeeld kunnen dragen wat ze mooi en/of leuk vinden, no labels dus! Een kledinglijn waarbij ieder kledingstuk met veel liefde en passie wordt gemaakt. Hippe, comfortabele en basic items vormen dat waar ‘no labels kidswear’ voor staat.

Ted and Tone

´To bring a lovely touch to a space and a smile to your face´.Kaartjes om te versturen of in te lijsten, ABC prints, kalenders en emaille mokjes. Maar ook een houten collectie van wandhaakjes, lampjes en muziekdoosjes, alles geprint en gemaakt in NL en waar mogelijk de beste optie voor het milieu.